KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

W biurze ANGRA wiemy, że Zarządzanie Nieruchomościami Wspólnot Mieszkaniowych nie sprowadza się wyłącznie do troski o samą nieruchomość. Dlatego działamy w sposób zrównoważony i pilnie śledzący uwagi klientów.

Dla nas najważniejszy jest człowiek – jako mieszkaniec Wspólnoty Mieszkaniowej oraz jego problemy lub oczekiwania. Poprzez swoje działania dążymy do jego satysfakcji i zadowolenia.

Jesteśmy przekonani, że dzięki naszemu doświadczeniu i wyspecjalizowanej kadrze zapewnimy Państwu poczucie bezpieczeństwa przejmując odpowiedzialność za powierzone nam zadania.

W naszych działaniach kierujemy się przede wszystkim:

- zapewnieniem bezpieczeństwa i komfortu ludzi zamieszkujących nieruchomości,
- minimalizacją i oszczędnością wydatków finansowych polegającą na rozsądnym i rozważnym gospodarowaniu nimi,
- pozyskiwaniem środków pieniężnych pochodzących ze źródeł zewnętrznych,
- podnoszeniem komfortu użytkowania nieruchomości,
- utrzymaniem lub podnoszeniem wartości nieruchomości.

Największą wartością firmy ANGRA jest kierowanie się podstawowymi zasadami etyki zawodowej, którymi są:

  • profesjonalizm i uczciwość,
  • godność i szacunek,
  • odpowiedzialność za nieruchomość.